NEI BANNENR-21

Mea maʻamau pā kaula kaula conveyor

Mea maʻamau kaulahao luna conveyor

ʻO Polyoxymethylene (POM), ka mea i ʻike ʻia he acetal polyacetal, a me polyformaldehyde, He mea ʻenehana thermoplastic i hoʻohana ʻia i nā ʻāpana kikoʻī e koi ana i ka ʻoʻoleʻa kiʻekiʻe, ka haʻahaʻa haʻahaʻa a me ke kūpaʻa o ka dimensional maikaʻi loa. E like me nā polymers synthetic ʻē aʻe, hana ʻia ia e nā ʻoihana kemika ʻokoʻa me nā ʻano ʻokoʻa like ʻole a kūʻai ʻia e nā inoa like ʻole e like me Delrin, Kocetal, Ultraform, Celcon, Ramtal, Duracon, Kepital, Polypenco, Tenac a me Hostaform. Hōʻike ʻia ka POM e kona ikaika kiʻekiʻe, paʻakikī a paʻa i ka −40 °C. ʻO POM keʻokeʻo opaque keʻokeʻo ma muli o kona haku mele kiʻekiʻe akā hiki ke hana ʻia i nā kala like ʻole. He 1.410–1.420 g/cm3 ko POM.

ʻO Polypropylene (PP), i ʻike ʻia he polypropene, He polymer thermoplastic i hoʻohana ʻia i nā ʻano like ʻole. Hana ʻia ia ma o ka polymerization ulu ʻana o ke kaulahao mai ka propylene monomer. No ka hui o polyolefins ka polypropylene a he ʻāpana crystalline a me ka polar ʻole. Ua like kona mau waiwai i ka topolyethylene, akā ʻoi aku ka paʻakikī a ʻoi aku ka wela. He mea keʻokeʻo keʻokeʻo me ka mechanically a he kiʻekiʻe ke kū'ē kemika.

ʻO ka Nylon 6(PA6) a i ʻole polycaprolactam he polymer, i ka polyamide semirystalline. ʻAʻole like me ka hapa nui o nā nylons ʻē aʻe, ʻo ka nylon 6 ʻaʻole ia he polymer condensation, akā ua hana ʻia e ka polymerization puka apo; He mea kūikawā kēia i ka hoʻohālikelike ʻana ma waena o ka condensation a me nā polymers hoʻohui.


Ka manawa hoʻouna: Apr-24-2024